Contact

Jan de Lely Bv

Rijnstraat 60

4191 CM Geldermalsen

tel: +31345576100

Tapa TSR 1/2/3

 

   

 Jan de Lely, van oorsprong verhuizer, nu een modern geoutilleerd transportbedrijf, onderweg met stukgoed, koel-vriesgoederen of confectie, vindt u in Geldermalsen nabij de snelweg Rotterdam - Nijmegen. Het bedrijf is gehuisvest op een terrein van circa 30.000 m2, in het industriegebied Lingewaarden, centraal gelegen en dus makkelijk bereikbaar via uitstekende wegverbindingen met binnen- en buitenland.

Kwaliteit in vervoer wil zeggen; kunnen voldoen aan de transport wensen van de klant. Daarom zijn onze luchtgeveerde en hypermodern ingerichte wagens met een super groot volume tot en met 110 m3 geschikt voor velerlei transportopdrachten.

Naast ons oorspronkelijk specialisme van confectie - vervoer zijn wij inmiddels reeds vele jaren tevens specialist op het gebied van het vervoeren van hoogwaardige accijnsgoederen zoals sigaretten, alcoholhoudende dranken, elektronica, en nog vele andere Non Food artikelen.Tevens hebben wij de mogelijkheden via ons wagenpark koel transporten uit te voeren.

Het wagenpark van Jan de Lely is uitgerust met een satelliet - communicatiesysteem (GPS). Dit betekent dat op elk gewenst moment, men in staat is de wagen, met uw lading te traceren.Hierdoor is de chauffeur 24 uur per dag te bereiken via computer, beeldscherm en printer die tot de standaarduitrusting van onze wagens behoren. Naast het feit dat het voor de klant een uitstekende informatiebron is, kan tevens direct worden ingespeeld op uw laad - en losinstructies ter plekke. Bij een eventueel bezoek aan ons bedrijf, laten wij u graag een kleine demonstratie hiervan zien.